Normali…què? Ah! Normalitat!! Doncs sí, ara el més normal del món a dins de l’escola és veure a tots i totes les mestres fent de tot. Sí, sí, de tot i més! No es busquen mestres competents? No cal anar tan lluny, som aquí. Per nosaltres la normalitat és treure el millor de nosaltres, sabeu aquella millor versió…? Doncs això. 

Normal i corrent és veure que el dia que els nens i nenes els hi toca fer educació física, els tutors i tutores també porten xandall. Sí! Tal i com ho llegiu, XAN-DALL! I que còmode que s’hi va amb xandall! Però que estrany que se’ns fa fer educació física als que no hi estem tan acostumats…

L’educació física és una de les matèries que més estimen els nens i les nenes perquè poden estar a l’aire lliure saltant, jugant, corrent… és una estona que s’agraeix en alguns moments de la setmana i que ens donen aire. Aquest curs tan estrany, molts i moltes mestres s’han equipat amb el xandall per poder fer activitat física amb el seu grup classe. 

Així doncs, no hem volgut ser menys que els protagonistes de la nostra escola que són els infants i hem volgut anar equipats per fer educació física com ells; bé, potser no tant, ells porten el xandall de l’Escola Pia i molen molt més.

I recordeu, a l’Escola Pia ens adaptem per donar la nostra millor versió!