Dos projectes audiovisuals de l’escola són finalistes a la 11a edició de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs. La gala oficial es celebrarà a la Filmoteca de Catalunya el proper dilluns 16 de maig on els seleccionats han estat convidats.
 L’Ona Pomés de 3r d’ESO ha estat finalista en la categoria de documental pel seu projecte: El patinatge. En Josep Puig i en Joan Valls de 2n de Batxillerat són finalistes en la categoria de ficció amb el curt: S.XXI. La venjança del Sr. Dragó. (Guanyador també del clipmetratge de Sant Jordi 2022 de l’escola!)
Ens aquests moments el Jurat professional està deliberant els resultats, però ja podem participar en les votacions dels premis del públic.
Els treballs guanyadors del premi del jurat de cada categoria rebran una beca per participar en un curs de Summer School ESCAC.  El premi del públic en el que podeu participar, atorga un viatge al Festival de Cinema de San Sebastià amb assistència a la projecció de tres pel·lícules, exposicions del festival i rodes de premsa segons disponibilitat. Allotjament i transport també inclòs.

Consulta les nostres xarxes socials per veure què i com treballem…

Tens algun dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres!