Com ja sabeu, el Projecte Teaming és una iniciativa de caràcter solidari i cooperatiu que es dinamitza des de les classes d’Educació per a la ciutadania (3r ESO), Educació eticocívica (4t ESO) i tutoria (batx).
Enguany, hem acabat la primera fase amb un èxit molt notable: tots junts hem recaptat la molt notable xifra de 500 euros a partir de microdonacions mensuals d’un euro. D’aquesta manera hem tornat a desmostrar que podem recollir una suma prou significativa de diners amb paciència, voluntat, esforç i…temps.500 euros és un petit-gran èxit que ens permetrà dur a terme algunes intervencions solidàries. Precisament en això consisteix la segona fase. Ben aviat, els voluntaris de 3r, 4t i batxillerat es reuniran per decidir quin projecte és el destinari dels seus diners i també del seu temps, perquè el projecte teaming ens demana també implicació , compromís i acció.
L’any passat vam ajudar a infants de Tanzània, al Rebost d’aliments de Pineda-Poblenou i al menjador social de la Parròquia de Poble Nou. Aquest any tenim sobre la taula projectes de col.laboració molt interessants que anirem desgranant i treballant en les properes setmanes.
GRÀCIES A TOT L’ALUMNAT QUE PARTICIPA DEL TEAMING I APORTA UN PESSIC DE SOLIDARITAT AL MON DELS NOSTRES DIES.