Un any més, l’equip d’alumnes de 3r d’ESO d’emprenedoria, us agraïm la vostra participació en el projecte RECICLA CULTURA. Hem aconseguit el record de recaptació amb la xifra de 417 euros que ja hem lliurat a la Fundació Servei Solidari pels seus cursos d’alfabetització. GRÀCIES A TOTS I A TOTES per fer-lo possible.

Valoro el projecte molt satisfactoriament, tens una bona sensació desprès de haver fet una bona acció amb una feina sense ànim de lucre. Ha sigut una molt bona oportunitat per poder aprendre tots els passos que s’han de fer abans de poder arribar a recaptar diners per una fundació”.
Anna Garolera

“Personalment m’ha agradat, ha sigut un projecte que ens ha ensenyat moltes coses, com per exemple a perdre una mica la vergonya, a tenir millor comunicació, a saber treballar en equip perque tot surti bé, pero el que més m’ha ensenyat ha sigut a saber organitzar-nos i distribuir-nos entre tots els membres d’emprenedoria. Et sents feliç i content perque saps que estas fet una molt bona acció per altres persones”.

Ingrid Marré

“És un projecte on pots treballar diferents aspectes com el treball en grup, saber posar-te el grup a l’esquena, esforçar-te i tenir empatia amb altres persones que no tenen recursos suficients per estudiar o saber llegir. És una experiencia més que m’en porto per ser cada dia millor emprenedor”.

Pol Ybernon

“Crec que es un molt bon projecte i una bona idea de cara als propers anys no s’hauria de perdre”.

Biel Pujol

“El projecte ha estat molt bé, estic molt orgullosa de tots nosaltres i de tot el que som capaços d’aconseguir junts. Al principi no m’ho vaig prendre gaire en serio però he vist que tot té recompensa, per petita q sigui. He aprés que val la pena esforçar-te per les coses, per molt difícils que siguin o s’hi posin, perquè sempre es pot tirar endavant”.

Mireia Duran

“Valoro el projecte positivament. Penso que està molt ben pensat i que té una finalitat bastant maca. Darrera del que pot veure el públic, hi ha un esforç i un treball tècnic essencial perquè tot anés molt bé i on hem desenvolupat les nostres habilitats com futurs treballadors”.

Joseph Rojas

“Em va agradar molt estar amb els meus companys compartint riures i bromes, i alhora poder vendre fins el punt d’aconseguir el nostre objectiu de poder superar els diners recaptats l’any anterior, cosa que em va sorprendre molt. M’ha agradat molt, el tornaria a fer!!!”
 

Lorena Muñoz

“Els grups han estat molt ben distribuïts i això ens ha ajudat a l’hora de treballar en grup”.

Paula Exposito