Un any més, Mou-te en Xarxa ofereix les activitats d’estiu del projecte Dies Diferents: els 6 Dies Diferents i el Camp de Treball. Són dues trobades de nois i noies d’arreu de Catalunya d’edats compreses entre 15 i 18 anys (que hagin cursat 3r, 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat o equivalents).

Els 6 Dies Diferents comencen fent una ruta de 3 dies, des de les valls del Segre (Bóixols) fins a Claverol, passant per la reserva del Boumort. Les dues nits es dorm en tenda. Arribats a la casa de colònies de Claverol, l’activitat continua dormint a la Rectoria de Claverol. Cada any se segueix un lema i aquest curs és “Prisma”.

Per altra banda, el Camp de Treball és una estada de sis dies a Claverol en què es realitzen tasques de voluntariat per a la millora de l’entorn natural, combinades amb activitats de lleure. Aquest any se seguirà amb la reconstrucció i rehabilitació de l’hort de la Rectoria de Claverol.

Els 6 Dies Diferents tenen un cost d’inscripció de 155 euros i el Camp de Treball de 95 euros. Dins aquest preu queda tot inclòs. Les preinscripcions ja s’han obert i es pot apuntar a les dues activitats des de mouteenxarxa.cat. Un cop s’ha fet la preinscripció, s’aniran rebent totes les informacions necessàries: com fer el pagament, què cal portar, autoritzacions, etc…

Les dates previstes són les següents:

  • Del 25 de juny a l’1 de juliol: 1a tanda dels 6 Dies Diferents.
  • Del 29 de juny al 5 de juliol: 2a tanda dels 6 Dies Diferents.
  • Del 5 al 10 de juliol: Camp de Treball
Posa't a prova!
Posa't a prova!
Posa't a prova!
Posa't a prova!
Posa't a prova!