Aquest diumenge 18 de juny al migdia a la Plaça del Bunyol de Calella es va fer l’entrega de premis del concurs de dibuix, conegut per tots nosaltres com el Concurs de la Maduixa. Volem felicitar a l’Adrià Gómez de 2n d’Eso, pel Primer Premi, i al Matheus Ferreira de 1r d’Eso, pel 2n premi, en la categoria d’11 a 14 anys.


El Matheus Ferreira, ens comenta la seva exèriència: “M’ha agradat fer aquest dibuix, perquè me l’he treballat molt. Em feia il·lusió fer un dibuix amb els llapis del meu avi, m’ha costat temps pintar les parts més grans i fer els petits efectes però crec que coses com la boira de la muntanya i els colors de les fulles de la maduixa donen vida al dibuix i transmeten la meva personalitat perfeccionista i detallista. Crec que és un dels dibuixos més bonics de la meva gamma malgrat que les cabres siguin millorables.

El concurs de la maduixa ha despertat la meva imaginació, perquè si em donen un tema base puc fer més facilment alguna cosa. Des d’una proposta concreta, al meu cap surten moltes idees, en canvi m’és difícil treure imaginació del no res de cop i volta perquè la meva originalitat és intermitent.”