Des de l’escola el curs passat vam engegar un projecte de PATIS AMABLES per tal d’oferir un espai acollidor, i amb alternatives a la pantalla del mòbil.

La primera necessitat va sorgir de millorar l’entorn del pati del terrat, i així és com des de 1r d’ESO es va dissenyar un mural que es va pintar en dues jornades, Sant Jordi i Portes Obertes. El mural reclama la PAU en els idiomes de les persones desaparegudes travessant el Mediterrani, i també en els idiomes dels països que tenim costa al mateix mar.

Continuant en la línea de millorar l’entorn, direcció va instal·lar bancs de fusta també al pati del terrat, i així al començar el curs 2019-20 ja els hem pogut estrenar! i van molt bé!

A l’octubre hem estrenat també els jocs de fusta, el primer ha estat el CORNHOLE, que es pot jugar en grup i per equips, i per tant és un joc social que ens permet posar a prova la nostra punteria… i les nostres estratègies d’equip!

El projecte continua obert, i durant l’any anirem incorporant novetats per tal d’oferir uns patis molt amables. És per això que si tens alguna proposta, i formes part de la comunitat educativa, alumnat, pares, professorat i pas, no dubtis a fer-la arribar!