Camins és la fundació que acompanya a infants i joves en situació vulnerable per a que puguin accedir a un millor futur a través de l’educació.

  • L’entitat farà un acte de presentació oficial el 26 de gener.

  • Camins neix de la fusió de tres fundacions sota el paraigües d’Escola Pia.

  • L’entitat atendrà més de 2000 persones usuàries cada any.

Aquest mes de novembre s’ha constituït oficialment Camins Fundació. S’ha establert a Barcelona i acompanya a infants i joves en situació de vulnerabilitat. L’objectiu? Que les persones usuàries tinguin accés a un millor futur a través de l’educació.

‘Més oportunitats, millors futurs’ és el punt de partida que representa l’eix central d’aquesta nova entitat. L’acció educativa és l’eina que utilitza Camins, ja que “és el que més diferència a les classes socials. Sense oportunitats  educatives, poder-se desenvolupar com a persona es fa molt difícil en una societat com la nostra” explica Mireia Sanchez, directora de la fundació. I afegeix que donar oportunitats a persones que afronten diferents situacions de desigualtat és la raó de ser de Camins”.

Més de 2000 persones usuàries seran atesos cada any  er intentar donar resposta a les seves necessitats. Mentoria juvenil, espais socioeducatius de després de les cinc de la tarda, accés a llars-refugi o formació  en  lengües són alguns dels serveis que milloraran les  oportunitats de futur dels infants i joves atesos.

Malgrat que Camins Fundació Social d’Escola Pia es trobi en el si del barri de Raval a Barcelona, té acció arreu de Catalunya i, fins i tot, al Senegal i Mèxic en  l’àmbit de la cooperació internacional. Camins Fundació segueix els valors de l’apoderament, la justícia social, la responsabilitat i la transparència.

El dia 26 de gener, l’entitat organitza un acte d’inauguració en què visibilitzarà alguns dels projectes i l’acció que duu a terme. Durant aquest acte hi haurà diferents agents de l’àmbit social a Catalunya.

Visiteu la pàgina web de CAMINS Fundació Social de l’Escola Pia

Descobreix l'Escola Pia de Calella des de casa...