La Vessy Andreeva, presidenta de l’AMPA de l’escola presenta els projectes i les activitats en marxa de la nova junta directiva que podeu veure a la fotos adjunta.

Benvolgudes families, Des de l’AMPA de l’Escola Pia Calella volem donar-vos la benvinguda i presentar-vos breument els nostres projectes, il·lusions i el renovat equip amb el que comptem. És un any de canvis per a l’escola. Canvis que també s’han donat a l’equip de l’AMPA. Aprofitem per agraïr de tot cor, la feina feta per la junta anterior. La nova etapa comença amb un renovat equip de mares i pares plens d’idees noves, il·lusions i ganes de col·laborar…

Des de l’inici del curs escolar hem treballat juntament amb l’equip directiu en l’organització de diferents esdeveniments com la festa de la Castanyada, la iniciativa de l’Escola Pia Catalunya, “Pia & Go” destinada a la recaptació de fons per als refugiats i la festa de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, (d’on hem recaptat entre tots 700€!).

Volem donar les gràcies a tots els voluntaris, mares i pares, que van venir a ajudar i sobretot als alumnes de secundària per la seva implicació en les activitats esportives que vam organitzar durant la festa. Gràcies famílies per la vostra participació! També col·laborarem en altres esdeveniments, com ara el carnaval, Sant Jordi i la festa de final de curs… Seguim treballant en la comissió de socialització de llibres per aconseguir menys despesa econòmica a les famílies. Hem de reactivar encara, la secció de formació: amb xerrades d’interès general, tallers pels pares i mares i activitats per fer en família. Començarem el segon trimestre, si algú té interès en participar o propostes a fer, serà molt benvingut! Comencem aquest any amb un nou projecte – la modificació i modernització del pati de 1r i 2n. A l’Assemblea anual vam estar valorant diferents propostes i finalment es va prendre la decisió de renovar-lo afegint: un rocòdrom, habilitant espais amb diferents propostes de joc, nous materials… El projecte està en una fase inicial i està previst acabar-lo abans de les vacances d’estiu. Aprofitem l’ocasió per convidar a totes les mares i pares que estiguin interessades/ts a col·laborar amb l’AMPA amb idees, propostes o participant de manera activa en l’organització dels diferents esdeveniments que prepara la nostra associació juntament amb tot l’equip de l’Escola Pia Calella. Junts farem l’escola més Gran! 

Vessy Andreeva 
JUNTA DIRECTIVA AMPA de l’Escola Pia Calella