L’equip d’Educació No formal de l’escola Pia de Calella, ha creat aquest projecte per fer que els infants i joves de l’escola gaudeixin d’un ESPAI propi. Cada dia, durant la jornada matinal i/o de tarda, es realitzen activitats de diverses temàtiques en grups reduïts i per franges d’edat, amb una monitora o monitor fix per grup. Farem a l’escola un ESPAI únic, un ESPAI DIFERENT!

ACTIVITATS ESPORTIVES
Bàsquet, voleibol, futbol, gimnàstica, psicomotricitat…
ACTIVITATS EDUCATIVES
Aprofitarem per fer activitats relacionades amb l’aprenentatge.
ACTIVITATS CULTURALS
Arts plàstiques, música i dansa.

 

Horari i tarifa l’Espai – Matí

7:45h a 9h – Mensual: 45€

Horari i tarifa l’Espai – Tarda

17h a 18:30h – Preu per activitat: 25€. Preu per piscina: 60€

Les activitats es desenvolupen si arribem a un mínim de 6 infants.

Cuidem la natura

Dies: Dimecres
Horari: 17h a 18.30h
Curs: d’ EI 3 anys a 2n de primària

Experimentem amb la terra i aprenem a cuidar l’hort de l’escola.Aprofitem els nostres patis i fem que la natura de l’escola estigui viva i cuidada per totes i tots.

Piscina

Dia: Dimarts i dijous
Horari: 17h a 18.30h
Curs: EI 3 anys i EI 4 anys

Aprendrem a nedar mitjançant les històries i els contes. Anirem al Cise i allà gaudirem de la piscina i les seves instal·lacions. 1 o 2 dies a escollir.

Fem esport

Dia: Dimarts
Horari: 17h a 18.30h
Curs: de EI 3 anys a 2n

Provem esports, fem tastet d’activitats i així podrem decidir què és el que més ens agrada fer. Explorem diferents esports: bàsquet, futbol, psicomotricitat, tenis, volei, etc.

Artistes

Dies: Dilluns
Horari: 17h a 18.30h
Curs: de EI 3 anys a 2n

Tothom té un artista dins seu. De ben segur que experimentant amb diferents tècniques podem crear mil i una coses. Vine a crear i a imaginar quin artista vols ser.

Lettering

Dia: Dilluns
Horari: 17h a 18.30h
Curs: de 3r a 6è

L’art del Lettering és molt precís i de ben segur que us agradarà. Amb retoladors de diferents puntes, colors i gruixos podem fer coses realment sorprenents. Dissenya els teus propis rètols i fes que els colors brillin!

Patinatges

Dia: Dimecres
Horari: 17h a 18.30h
Curs: de 1r a 4t

Un esport sobre rodes, on no només ballem! Saltem i patinem fent que el cos flueixi. Caminar sobre 4 rodes segur que fa que arribem més ràpid a tot arreu.Patina i fes esport!