Bon dia, em dic Mireia Martinez i actualment estic cursant 1r de Batxillerat. M’agradaria explicar-vos el projecte que estic iniciant, arrel del meu Treball de Recerca de Batxillerat. He basat la part teòrica d’aquest treball en les ONG’s i la part pràctica en un projecte solidari conjuntament/amb el suport d’una ONGD anomenada Alkaria, amb seus a Catalunya.

Per la part pràctica del treball, em vaig plantejar fer un crowdfunding per aconseguir aportacions per comprar material sanitari i dur-lo a Bonconto, Senegal. Vaig decidir aquesta localització perquè Alkaria realitza projectes allà, i els hi aniria perfecte aquest material per poder suplir les necessitats que tenen amb el nou vingut Coronavirus, i que està afectant tantes vides.

Aprofitant aquest moment, trobo molt oportú, poder oferir aquesta ajuda a llocs on no tenen tantes oportunitats com nosaltres.

En la imatge d’aquesta mateixa pàgina, trobareu tots els passos a seguir si voleu fer una aportació voluntària, i per poc que sigui, estareu ajudant d’una forma immensa. Arran de la meva filosofia de vida, i de com es titula el meu Treball de Recerca, Petits grans de sorra fan una muntanya!

Així que, si us plau, si podeu fer una petita aportació, aportant el vostre petit gra de sorra, estareu ajudant a moltes persones necessitades.

En el vídeo que trobareu, ho teniu explicat d’una forma molt resumida i entenedora. 

El botó us portarà a la pàgina web on es troba el projecte per fer la vostra aportació!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!