Les tutores de quart de primària, la Sara Puertas, la Pepi Molina i la Judith Nogueras ens expliquem breument com ha estat la seva experiència des dels inicis del projecte #SUMMEM:

Sembla que va ser ahir quan vam iniciar el projecte SUMMEM i ja han passat dos cursos. Recordem els nervis, però alhora la il·lusió que ens provocava aquest nou projecte. L’escola ens va donar l’oportunitat de formar-nos en l’aprenentatge cooperatiu i després de diferents formacions havia arribat el moment d’aplicar-ho a l’aula. Tot va ser un canvi; agrupació per equips, cooperació, diari de sessió, estructures cooperatives, plans d’equip, etc…

Tots els membres tenen un paper important dins l’equip, de manera que és necessària l’aportació de tots els alumnes per arribar a l’objectiu que s’han proposat. Com a mestres, el SUMMEM ens ha endinsat en una nova metodologia i ens ha proporcionat nous coneixements que ens han ajudat a conèixer millor les actituds i habilitats de cada alumne. Esperem poder compartir aviat l’experiència amb tots vosaltres a les aules!

Ara sí, podem dir des de l’experiència, és molt gratificant tant per als alumnes com per als mestres. Treballar en equip és divertit, però també els resulta productiu i gratificant. Poder ajudar-se els dóna l’oportunitat d’aprendre i de créixer com a persones.