La ciutat ha tancat l’any de la capitalitat reconeixent el treball i la dedicació de les entitats locals i els seus esportistes per transmetre els valors de l’esport i situar Calella com a referent del país. Ens alegra veure tantes cares conegudes a la fotografia final de l’acte. El nostre compromís amb la ciutat es demostra de nou. La Sala Mozart va acollir la celebració de la Nit de la Capital Catalana de l’Esport, una gala on les protagonistes van ser les entitats esportives calellenques. A la gala van assistir autoritats locals així com el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la Fundació Catalana de l’Esport, Pere Sust.
Les Olimpíades de la Gent Gran organitzades per l’Espai Caixa, la secció de vòlei de l’Escola Pia, el sènior masculí de la UEHC, el júnior femení del CB Calella, la palista del CTT Calella Sofia Xuan Xhang, el Club Esportiu Subaquàtic de Calella, les escoles de vòlei platja, Joan Ferrer, tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Calella, l’equip de triatló de la Fundació Creu Groga, el triatleta Raúl Coll (TriCBM) i el nedador Jordi Comas (CN Calella) van ser guardonats. Així mateix, es va fer un reconeixement a IRONMAN Barcelona, la Volta Catalunya i els Special Olympics.
En el moment dels parlaments, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va destacar la vitalitat del teixit esportiu local, format per 31 entitats que promouen la pràctica de 50 disciplines esportives i que s’encarreguen d’organitzar 380 activitats i esdeveniments.
En la mateixa línia, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, va afirmar que les entitats i clubs esportius són l’alma mater d’un país que batega amb l’esport. I va destacar l’aposta de Calella per projectar-se mundialment a través de l’esport.
La gala va culminar amb l’anunci de la ciutat que pren el relleu a Calella i ostentarà la capitalitat durant el 2020: Lloret de Mar (La Selva).