Chromebooks Primària (2022-23) 

Alumnat de l'escola utilitzant Chromebooks

A partir de 5è de primària cada alumne disposa d’un ordinador Chromebook d’ús personal. Aquest dispositiu es continua fent servir a l’etapa d’ESO.

Aquí teniu la informació per tal de donar-vos a conèixer el dispositiu i el mètode d’adquisició. L’escola facilitarà l’adquisició d’aquest ordinador que serà propietat de l’alumne i les famílies.

El proveïdor ofereix a les famílies l’opció de finançar a 3, 6, 9 o 12 mesos la compra de l’equip en el moment de fer el pagament. Per a qualsevol dubte, podeu trucar al telèfon de Flytech S.A. 932.655.462.

Sempre que sigui possible, us recomanem que agafeu l’Extensió de garantia i cobertura de danys accidentals a 4 anys, això us permetrà tenir cobert l’equip durant la seva vida útil.

El preu de l’ordinador oscil·la entre els 339€ i els 473€ depenenent de les garanties i els complements. La compra s’ha de fer a la botiga online de Flytech, seguint el tutorial de sota. En el moment de registrar-se a la botiga és molt important indicar el codi d’escola correctament, el codi d’escola per comprar l’ordinador de primària és el 055.

Els representants de Flytech vindran a l’escola a lliurar els ordinadors. És necessari que les famílies vingueu a recollir-los amb el resguard de compra que haureu rebut en fer la comanda per tal de verificar les dades i poder fer-vos la factura que servirà com a garantia de l’aparell. Els ordinadors ja portaran incorporats els programes necessaris per treballar.

Procés de compra

  1. Entrar al web www.serviflytech.es i anar a la imatge principal, clica a ‘Comprar portàtil’
  2. Registrar-se entrant un correu electrònic i contrasenya
  3. Ecollir el codi escola 055
  4. Seleccionar ACER CHROMEBOOK R853TA
  5. Seleccionar el tipus de garantia/assegurança que volem contractar, el pack de maleta+ratolí, veure les fotografies del model i característiques, el finançament i mesos de finançament. Recomanació mínima d’assegurança de 2 anys garantia + 2 anys danys accidentals sense franquícia (per estar ben coberts els 2 primers anys, cobertura total).
  6. Afegir a la cistella i visualitzar cistella
  7. Revisar selecció i anar a caixa. Les dades facturació són les del pare/mare/tutor que fa la compra. A sota hi ha la casella per informar del nom de l’alumne/a
  8. Pagament: Opció Servired/RedSys (pagament immediat a través de targeta crèdit) o Finançament a 3, 6, 9 o 12 quotes (la primera l’1 d’agost)
Un cop feta la compra, el producte es lliurarà a mitjans/finals de setembre. Ens posarem en contacte amb vosaltres.