El passat divendres 10 de juny va ser molt emocionant i us preguntareu per què. Doncs la resposta és clara: vam poder celebrar la nostra tradicional festa de final de curs.

Hem estat dos anys on no ha estat possible portar-la a terme i poder-ho fer aquest any ha estat una gran il·lusió.

Des de les cinc de la tarda vam poder gaudir d’inflables, jocs de mida gegant, la campanya de donació de sang, espectacle infantil, berenar…

Seguidament vam poder sopar amb una gran varietat d’opcions: vam veure arribar pizzes, carmanyoles portades de casa, pollastres a l’ast i entrepans de les food trucks.

Però el plat fort va arribar després, quan una noia va pujar a l’escenari i ens va fer ballar a tots i totes. Pares, mares, famílies, nens, nenes, mestres… Tots i totes vam seguir el seu ritme, gairebé com si es tractés d’una classe d’aeròbic. Em va fer molta il·lusió veure aquest ambient i, en especial, veure alumnat de secundària animats a l’escola de Primària.  

I no puc acabar sense agrair a l’AFA tot el seu suport, interés, col·laboració i aportació perquè tot això fos possible. Sense la seva ajuda res de tot això hauria estat possible. 

MOLTES GRÀCIES I FINS EL JUNY QUE VE!!!

Marta Garcia