dimarts, 5 de desembre de 2017

Sortida Cultural 1r ESO. L’Aquàrium

EL 16 DE NOVEMBRE L’ALUMNAT DE 1r D’ESO VAREM ANAR A L’AQUARIUM.

Fa uns dies ens van donar una circular que deia el 16 de Novembre aniríem a l’aquàrium de Barcelona. Ens vam posar molt nerviosos quan ens ho van dir, ja que encara que la majoria de nosaltres ja hi havíem anat alguna vegada, igualment ens feia molta il·lusió. Entre nosaltres hi havia diferents opinions: alguns deien que era massa infantil però que ens agraden els animals i ens recordava de petits, hi havia uns altres que pensaven que seria divertit anar-hi amb els nous amics i companys…
A més, molts de nosaltres des de ben petits ens hem preguntat si realment els peixos són feliços allà, però no ho podem saber de cap manera. Per això volíem que ja arribes el dia, per poder anar-hi. Els pares només havien de firmar la circular i pagar uns diners. Quan hi pensem ens entra un neguit de les ganes que tenim d’anar-hi.

Sincerament, ens va fer mandra haver d’ aixecar-nos més aviat, però les ganes que teníem per anar a l’aquàrium ens van llevar. Durant el viatge d'anada no vam parar de parlar entre nosaltres i cantar cançons actuals. Quan vam arribar a l'Aquàrium de Barcelona, sobre les 9:45, encara faltava una estona per entrar. Aleshores, vam esmorzar, i amb aquesta tasca feta, per fi vam entrar a l’aquàrium. Abans de poder anar per on volguéssim, ens van fer una visita guiada una mica tediosa, perquè tot el rato ens parlava de coses similars, però si que molava veure tot tipus de peixos i també explicaven coses interessants. Després vam fer un taller científic on ens feien veure diferents tipus de sorres amb el microscopi i a continuació descriure el que veiem i a quins paisatges corresponien.
 
Per fi ens van deixar anar per on volguéssim durant una hora (a la zona de jocs, a veure els pingüins, les meduses, les piranyes...). Quan va passar aquesta hora vam anar a dinar, lògicament fora de l’aquàrium, i a l’acabar vam anar al Maremàgnum a fer el que volguéssim amb sentit comú, clar. Per acabar el dia ens vam reunir tots a l'entrada de l’aquàrium per anar a l’autobús i així poder tornar a Calella. La tornada va ser més tranquil·la però estàvem contents amb la visita cultural. Quan vam arribar a Calella tothom va anar casa seva a descansar.

Bernat Noheras, Adrià Nuñez, Nicolas Frey, Marc Verges, Noa de Castro i Fèlix Turró (Optativa: FEM DE PERIODISTES)