dijous, 12 de maig de 2016

Venda de roses

20160423_082628[1].jpg

El passat dissabte 23 d’Abril de 2016, els tutors/es i els alumnes vam organitzar diversos grups per anar a vendre roses i punts de llibre, aquests elaborats per nosaltres, a la plaça de l’església de Calella. Aquesta és una de les accions que organitza l’escola per guanyar diners pel viatge de fi de curs de quart. Com que va ser un dia molt intens, us explicarem alguns detalls.

Per nosaltres era una experiència nova, mai a la vida havíem tingut la responsabilitat de muntar una parada. Cada grup, arribava emocionat, amb ganes de participar a l’activitat. Al principi, tots estàvem nerviosos, però mica en mica anàvem agafant confiança i demanàvem a la gent que passejava de la plaça que ens comprés les roses ja que eren pel nostre viatge.

Nosaltres, que érem l’últim grup vam veure que quedaven moltes roses i molts punts de llibre per vendre ja que als torns del migdia no s’havia venut gaire.
Al adonar-nos que algunes parades les venien a un preu més baix, vam haver de rebaixar-lo, millorant d’aquesta manera les vendes. Els punts de llibre no van tenir massa èxit en el nostre torn, tot i que sabem que en altres hores del dia se’n van vendre molts.

20160423_170030[1].jpg
Últim grup, esperant a l’església que parés de ploure…
Portàvem un munt de diners recaptats en aquella poca estona, però de sobte es va posar a ploure a bots i barrals. En dos minuts, la parada ja estava treta i amb l’aigua que queia ens vam haver de refugiar a l’església. Semblava que el món se’ns queia al damunt. No sabíem què fer, vam estar col·lapsats dins l’església, pensant que teníem tota la tarda per endavant i més de 70 roses per vendre. Després d’esperar durant una bona estona i veient que no parava de ploure, vam decidir guardar les roses a casa d’en Xavi i vam marxar cadascú a casa seva.

Com que quedaven més de 70 roses per vendre, el dilluns 24, al matí i a la tarda, vam fem un torn extra per vendre el màxim de roses possibles a l’Escola Pia de Primària. Entre les ofertes que vam fer i la bona col·laboració de professor/es de primària i pares, vam acabar venent un bon nombre de roses i punts de llibre per mirar d’obtenir més diners.

Grup que va fer el torn extra a l’Escola Pia de primària


Júlia Bigas
Abril Coronado
Carla del Hoyo
Arnau Noheras.
Arnau Monné i
Laura Ortiz