dimecres, 6 de febrer de 2013

Ciutadania : Un Masai a l'escola (3r d'ESO)

En Daniel Oltimbau és masai i viu al nord de Tanzània, a la regió de Monduli, molt a prop de la frontera nord d'aquest país. En Daniel ens va visitar a finals de Gener per explicar als alumnes de 3r d'ESO com viu un masai, per fer-los conèixer les seves tradicions i comparatir amb ells les seves creences.

Però més enllà de tot això, en Daniel (que va venir acompanyat de la Paquita -una periodista de Mallorca-) ens va visitar per presentar-nos un projecte solidari que serà una de les vàries propostes del PROJECTE TEAMING de 3r per a aquest curs: col·laborar en una escola de P3 a Tanzània fent-los arribar material escolar i col·laborant en l'ampliació del seu equip docent.


Amb aquesta conferència (que es va fer en anglès i català -gràcies al suport de la Cristina Serra-) el TEAMING DE 3r comença a recollir propostes per tal de dur a terme una pràctica democràtica de gestió dels recursos obtinguts i d'organització de les activitats de voluntaritat. Aquest és l'autèntic esperit del projecte teaming..i del nou model de ciutadà que volem des d'EDUCACIÓ PER A LA CIUTADANIA

 

Si teniu cap proposta de col·laboració solidària la podeu fer arribar al professor d'Educació per a la ciutadania i d'Educacíó Èticocívica  (durant els mesos de Febrer i Març)