dilluns, 5 de novembre de 2012

Lax'n Rock a les Aules

Amb el nom de LAX'N ROCK A LES AULES, els membres del grup LAX'N BUSTO visitaran la nostra escola el proper 13 de desembre.

     "Lax'n'rock a les aules" és una activitat que va dirigida a tots els alumnes de cicle superior d'educació primària, ESO i Batxillerat. Consta d'una xerrada en què els tres components de Lax'n'Busto combinaran explicacions més didàctiques de la seva feina amb audiovisuals, cançons i exemples pràctics tocats en directe, per explicar d'una manera amena i planera cadascun dels passos que han de fer per tal que un treball musical vegi la llum.

      Amb això es pretén que, com a professionals amb una certa experiència en el món musical, els tres membre de Lax'n'Busto puguin fer partíceps als joves i adolescents d'una “CULTURA DE L'ESFORÇ” i donar-los a conèixer una feina que necessita de la preparació, dedicació, voluntat i constància per poder realitzar-la. Valors, tots ells, que poden perfectament extrapolar-se a altres feines i àmbits de la vida. Valors en els que l'escola educa.

          Per acabar l'acte, els membres de Lax'n'Busto interpretaran en directe dues o més d'algunes de les seves cançons més conegudes.


text: Mercè Pedemonte